۱۳۹۸ آذر ۲۴, یکشنبه

اسماعیل بخشی، سپیده قلیان و پنج فعال دیگر، هر یک به پنج سال زندان محکوم شدند

به گزارش رادیو فردا-کانال تگرامی «کمپین دفاع از بازداشت‌شدگان هفت‌تپه» روز شنبه ۲۳ آذر خبر داد که دادگاه تجدیدنظر تهران با صدور احکام نهایی هفت فعال کارگری هریک از آنها را به پنج سال زندان محکوم کرده است.
بنابر این گزارش، این هفت نفر شامل اسماعیل بخشی، سپیده قلیان، محمد خنیفر، امیرحسین محمدی‌فرد، ساناز اللهیاری، امیر امیرقلی و عسل محمدی هستند
حکام تجدید نظر برخی از این هفت فعال کارگری کم‌وبیش شبیه احکام بدوی است و حکم برخی از آنها نیز اندکی کاهش حبس نشان می‌دهد.
صحنه‌ای از اعتراضات کارگران هفت تپه؛ اسماعیل بخشی (نفر وسط) در صف اول است
بیشتر در این باره:
صدور احکام سنگین قضایی علیه متهمان پرونده اعتراضات هفت تپه
اسماعیل بخشی، نماینده کارگران کارخانه نیشکر هفت‌تپه، شهریور امسال در مجموع به ۱۴ سال زندان محکوم شد که ۷ سال آن قابل اجرا بود. دادگاه تجدیدنظر اکنون این حکم را به ۵ سال زندان کاهش داده است.
تایید حکم پنج سال زندان این فعال مدنی و کارگری در حالی صورت می‌گیرد که مقام‌های اجرایی استان خوزستان در روزهای گذشته وعده داده بودند که موضوع بازگشت به کار آقای بخشی را در «شورای تأمین» استان خوزستان مطرح خواهند کرد؛ وی در حال حاضر با سپردن وثیقه ۷۵۰ میلیون تومانی آزاد است.
سپیده قلیان، فعال مدنی، نیز شهریور امسال مجموعا به ۱۸ سال زندان محکوم شده بود که ۷ سال آن قابل اجرا بود. حکم او نیز در دادگاه تجدیدنظر به ۵ سال حبس کاهش یافته اما جزئیات آن روشن نیست.
محمد خنیفر نیز در دادگاه بدوی به ۶ سال زندان محکوم شده بود که پنج سال آن قابل اجرا بود. حکم او در دادگاه تجدیدنظر تغییری نکرده است.
امیرحسین محمدی‌فرد، ساناز الهیاری، امیر امیرقلی و عسل محمدی نیز در دادگاه بدوی به اتهام «عضویت در گروه لگام» به ۷ سال زندان محکوم شده بودند که اکنون حکم‌شان به ۵ سال کاهش یافته است.
دو روز پیش نیز دادگاه انقلاب تهران علی نجاتی، فعال کارگری، را به پنج سال زندان محکوم کرده بود.
محمد مقیسه، رئيس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران
بیشتر در این باره:
محکومیت دو فعال مدنی و کارگری به ده سال زندان
پیش از این سازمان عفو بین‌الملل صدور احکام سنگین برای فعالان کارگری و مدنی در ایران را محکوم کرده بود.
این نهاد مدافع حقوق بشر، صدور این احکام را نشانه « بی‌عدالتی شرم‌آور» در دستگاه قضایی ایران دانست.
۲۵ شهریور امسال، کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری نروژ با نزدیک به یک میلیون عضو، در نامه‌ای به علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، با اشاره به احکام صادره برای فعالان کارگری، به آنچه نقض حقوق تشکل‌های کارگری در ایران نامید، اعتراض کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بعد از عفو بین الملل، کانون مدافعان حقوق بشر هم خواستار توقف اجرای حکم اعدام محمدحسن رضایی شد

 به گزارش صدای آمریکا-طی روزهای گذشته سازمان عفو بین‌الملل و کانون مدافعان حقوق بشر در بیانیه‌های جداگانه‌ای، خواستار توقف حکم اعدام محمدحسن...