۱۳۹۸ آبان ۱, چهارشنبه

اعلام برائت خانه سینما از "دستورالعمل پوشش بازیگران"

به گزارش دویچه وله فارسی-هیات مدیره خانه سینما با رد هر گونه دخالت در دستورالعمل طراحی لباس برای هنرمندان، تاکید کرده که مسائل معیشتی، موارد رفاهی، بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی، بیمه بیکاری و از کار افتادگی اهل هنر در رئوس برنامه‌هایش قرار دارد.

هیات مدیره خانه سینما با انتشار بیانیه‌ای انتساب دستورالعمل طراحی پوشش هنرمندان به این نهاد صنفی را "نیت ناصواب" و تلاش برای حذف تشکل مدنی و غیردولتی سینماگران دانسته و از چنین اقدامی برائت جست.در این بیانیه که در خبرگزاری ایلنا منتشر شده آمده است: «صبح چهارشنبه ۲۴ مهرماه خانه سینما به موضوعی منتسب شد که از آن بی‌خبر بود. موضوعی که به سرعت دست به دست شد و سوالات و واکنش‌هایی در افکار عمومی، هنردوستان و سینماگران پدید آورد.»


بیانیه تاکید می‌کند که خانه سینما به خلاف آنچه در اخبار منعکس شده، از تصمیم سازمان سینمایی برای تبیین آیین‌نامه پوشش هنرمندان در مجامع مطلع نیست و مورد هیچ مشورتی در این زمینه نیز قرار نگرفته است. هیات مدیره خانه سینما می‌‌نویسد این اولین بار نیست با بخشنامه‌ها و بیانیه‌ها و اظهارنظرهایی مواجه می‌شود که شائبه دولتی بودن این نهاد صنفی را در ذهن مخاطبان سینمای ایران متبادر می‌کند: «تکرار چنین رویه‌ای این استنباط را برای اعضای بزرگترین و تنها نهاد صنفی و سینمای ایران به وجود می‌آورد که گویی اراده مشخصی در صدد کمرنگ کردن و بلکه حذف تشکل مدنی سینما در کشور است که اگر چنین باشد یقینا نیتی ناصواب است.»

در این بیانیه آمده که هیات مدیره سینما نسبت به رعایت شئون جامعه دغدغه دارد: «اما این که به جای پیگیری مسائل معیشتی، موارد رفاهی، بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی، بیمه بیکاری و از کار افتادگی و...، طراحی لباس رسمی برای حضور سینماگران در مجامع را در رئوس برنامه‌های خود قرار دهد، نه از جانب خانه سینما و نه از جانب اعضای آن پذیرفتنی نیست.»

موضوع به لباس و آرایش متین ستوده، بازیگر سینما، در جریان اکران خصوصی فیلم "مسخره باز" بر می‌گردد که "نامتعارف" توصیف شد. واکنش‌ها به لباس خانم ستوده و زنان مهمان این برنامه تا آنجا پیش رفت که برخی نمایندگان مجلس، از احضار وزیر ارشاد برای پاسخگویی خبر دادند. پس از آن مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی ایران عنوان کرد که دستورالعملی سریع و ویژه برای "پوشش سلبریتی‌ها" تصویب شده تا در آینده عوامل فیلم‌ها متعهد باشند که با "لباس رسمی" در برنامه‌ها شرکت کنند.

خانم ستوده که شخصا به دادسرا احضار شده بود با قرار کفالت آزاد شد و در اینستاگرام با اعلام این که قصد هنجارشکنی نداشته، از "خانواده‌های شهدا" و هموطنانی که خاطرشان مکدر شده، عذرخواهی کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بعد از عفو بین الملل، کانون مدافعان حقوق بشر هم خواستار توقف اجرای حکم اعدام محمدحسن رضایی شد

 به گزارش صدای آمریکا-طی روزهای گذشته سازمان عفو بین‌الملل و کانون مدافعان حقوق بشر در بیانیه‌های جداگانه‌ای، خواستار توقف حکم اعدام محمدحسن...