۱۳۹۸ شهریور ۱۲, سه‌شنبه

اسیدپاشی به یک دختر و پسر جوان در یکی از پارک های تهران

خبرگزاری هرانا – روز شنبه یک دختر و پسر جوان در پارک قلعه مرغی تهران توسط دو فرد ناشناس مورد اسیدپاشی قرار گرفتند. گفته می شود که دختر جوان ۵ درصد و پسر جوان ۱۰ درصد دچار سوختگی اسیدی شده اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه خراسان، روز شنبه ۹ شهریورماه ۱۳۹۸، ماموران پلیس تهران از اسید پاشی روی یک دختر و پسر جوان داخل پارکی در منطقه قلعه مرغی مطلع شدند.


ماموران در پارک با انجام تحقیقات میدانی دریافتند مردم با شنیدن صدای سوختم سوختم دختری نوجوان و پسری ۲۸ ساله متوجه این اسیدپاشی شده اند.

شاهدان حادثه ادعا کردند دو پسر که از دوستان قربانیان اسیدپاشی بوده اند، با دیدن این صحنه خیلی سریع با اورژانس و پلیس تماس گرفته اند.

بدین ترتیب دو پسر جوان هدف تحقیق قرار گرفتند. یکی از آن ها که از ناراحتی و نگرانی صدایش می لرزید و هنوز باور نداشت اسیدپاشی رخ داده باشد به ماموران گفت: دوستمان با دختر نوجوان در پارک سرگرم صحبت بود و ما چند قدم عقب تر از آن ها قدم بر می داشتیم که احساس کردیم دو جوان از پشت به سمت ما می آیند. با آن ها چشم در چشم شدیم و همین باعث شد تا بین ما چهار نفر درگیری رخ دهد.

پسر جوان ادامه داد: با دو پسر جوان درگیر بودیم که ناگهان آن‌ها مایعی را که در ظرف همراه داشتند، روی دختر و پسر جوان که در نزدیکی ما بودند ریختند و با فریادهای سوختم دوستانمان، دو پسر جوان پا به فرار گذاشتند.

ماموران که در صحنه اسیدپاشی متوجه فرار دو جوان شده بودند، با دستور بازپرس پرونده به تحقیقات اطلاعاتی دست زده اند تا عاملان این اسیدپاشی را ردیابی کنند.

این درحالی است که با انتقال این دختر و پسر به بیمارستان پزشکان، همزمان با معاینه آن ها پی بردند که دختر نوجوان ۵ درصد و پسر جوان ۱۰ درصد دچار سوختگی اسیدی شده اند.

بنا بر این گزارش، بازپرس زمانی از شعبه ۶ دادسرای امور جنایی تهران تیمی از اداره ۱۶ پلیس آگاهی را مامور کرده است تا اسیدپاش های فراری را دستگیر کنند.

اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسیدپاشی” موید شده است.

هرچند در سال ۱۳۳۷قانونی با موضوع مجازات بزه اسیدپاشی تصویب شده است و علاوه بر آن از عمومات قانون مجازات اسلامی هم می توان در جرم انگاری این عمل غیر انسانی بهره گرفت، اما شواهد و قراین حکایت از ناکارآمدی قوانین موجود در پیشگیری از آن دارد.

اواخر اردیبهشت ماه امسال پنج ماده از ۷ ماده طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان در جلسه علنی مجلس مورد موافقت نمایندگان قرار گرفته است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸، ماده های ۳، ۴ و ۵ طرح تشدید مجازات اسید پاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن را بررسی و در نهایت تصویب کردند. یک روز پیش از آن نیز ۲ ماده دیگر از این طرح به تائید نمایندگان مجلس رسیده بود. روز پنجشنبه ۶ شهریورماه نیز بخش هایی از این طرح در مجلس شورای اسلامی تصحیح شد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از آن در ادامه بررسی این طرح مصوبه ای مقرر کردند که بر اساس آن برای “اسیدپاشی با قصد ایجاد ناامنی” مجازات اعدام در نظر گرفته خواهد شد. از طرفی با پیشنهاد طیبه سیاوشی مبنی بر محدود کردن دسترسی آسان به خرید و فروش اسید مخالفت کردند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

بعد از عفو بین الملل، کانون مدافعان حقوق بشر هم خواستار توقف اجرای حکم اعدام محمدحسن رضایی شد

 به گزارش صدای آمریکا-طی روزهای گذشته سازمان عفو بین‌الملل و کانون مدافعان حقوق بشر در بیانیه‌های جداگانه‌ای، خواستار توقف حکم اعدام محمدحسن...