به گزارش صدای آمریکا-۲۴ درصد بیماران بستری کرونا سوء تغذیه دارند
رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیهای ایران گفت: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستانها دچار سوءتغذیه هستند و در این بحران به صورت خاصتری باید به تغذیه توجه شود.
وی گفت: وقتی با بحرانی مانند کرونا مواجه میشویم برای کوتاهتر کردن دوران بحران میتوانیم از راهکارهای تغذیهای سالم بهره ببریم.
رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیهای ایران گفت: حدود ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستانها دچار سوءتغذیه هستند و در این بحران به صورت خاصتری باید به تغذیه توجه شود.
وی گفت: وقتی با بحرانی مانند کرونا مواجه میشویم برای کوتاهتر کردن دوران بحران میتوانیم از راهکارهای تغذیهای سالم بهره ببریم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر